PowerBall – ett spel för vinnare

Spel på nätet har aldrig tidigare varit så populära som de är idag och därför finns det ett stort intresse för information om spel och spelmarknaden. De allra flesta som är intresserade av att spela på nätet vill också kunna lära sig mer om de olika spelen och om spelmarknaden i allmänhet.

Något som många börjat intressera sig för i och med möjligheten att spela online är lotterier. Många känner till att det går att vinna riktigt mycket pengar på lotterier idag och spel som Eurojackpot och PowerBall lockar mängder av spelare världen över. Nu har powerball lotteri sverige blivit tillgängligt att spela på för svenska spelare, just tack vare möjligheten till spel på nätet. Detta är väldigt uppskattat eftersom PowerBall är ett av de lotterier som delar ut allra störst vinster. Det här är ett av världens största lotterier med miljardvinster i potten och spelet kommer ursprungligen från USA, även om det nu är tillgängligt även för spelare i andra länder. Att spela är otroligt enkelt. Du väljer helt enkelt ut fem nummer mellan 1 och 69 samt ett PowerBall-nummer mellan 1 och 26. Lyckas du pricka in alla de rätta numren kan du vinna en miljardvinst om du har riktig tur. Bara vetskapen om den möjligheten är förstås tillräckligt för att locka tusentals och åter tusentals spelare som vill pröva lyckan.

Vad är det då som gör PowerBall så speciellt, bortsett från att det går att vinna miljardvinster? Egentligen är det faktiskt just vinsterna och dess storlek som utmärker det här lotteriet. Du har säkert hört talas om att det med jämna mellanrum delas ut enorma vinster på lotto, men visste du att sju av de tio största vinsterna som delats ut faktiskt delats ut just på PowerBall? Det säger egentligen allt om varför du bör ge det här spelet en chans. Att du dessutom kan vinna pengarna utan att behöva anstränga dig är naturligtvis en fördel. Ditt uppdrag som spelare är helt enkelt att fundera över vilka nummer du tror kommer ge vinst, betala insatsen och om du vill lägga till en slant, närmare bestämt 10 kronor för att även delta i PowerPlay som är ett tillval. Med PowerPlay kan du flerdubbla dina eventuella vinster, vilket naturligtvis kan vara trevligt. Om du inte själv lyckas fundera ut några nummer till lottoraden kan du även låta spelsajten slumpa fram numren. Det går precis lika bra och eftersom det när allt kommer till kritan är slumpen som avgör, har du precis lika stor chans att vinna om du gör på detta sätt.

PowerBall är inte speciellt dyrt att spela, trots att det finns så fördelaktiga vinster i potten. Du kan spela en rad från cirka 35 kronor och för ytterligare 10 kronor kan du alltså lägga till PowerPlay. Om du vill göra det ännu enklare för dig kan du också prenumerera på raden. Du kan då delta i dragningen vecka efter vecka med samma rad och har alltså chans att vinna varje vecka när dragningen sker. Enklare spel går knappt att hitta.